Vilka modeller av mobiltelefoner kan man ladda?

Svar: Laddningskablarna i stationerna stöder Micro och Mini USB (Android, Windows, BlackBerry m fl) Apple 30 stifts kontakt (iPhone 3 och 4), Apple Lightning kontakt (iPhone 5 och 6). Dessa laddningskontakter täcker upp nästan alla modeller av mobiltelefoner som säljs på marknaden idag.

Kan man ladda flera telefoner i samma box?

Svar: Att ladda flera enheter i samma box bör undvikas då stationerna endast är konstruerade för att ladda en mobil per fack.

Vad händer om jag slår fel kod?

Svar: Du kan slå fel kod ett flertal gånger utan att det påverkar din rätta kod. Om du mot förmodan skulle ha glömt bort din kod helt och hållet, så finns det även en lösning på detta. Kontakta då personal där stationen står utställd eller ring till Charge and Go ́s jour telefon.

Hur snabbt laddas min mobil?

Svar: Batteriet laddas i maximal godkänd hastighet efter tillverkarnas specifikationer. Ett relativt nytt batteri laddar ca.30 % efter 15 minuter i laddningsboxen.

Vad kostar det att ladda?

Svar: Vi som företag har som mål att det ska vara gratis för dig som kund att ladda mobilen. Företagarna som använder våra stationer har självklart rätten att ta betalt av sina kunder, men flertalet bjuder på laddningen som en gratis service.

Kan jag lämna min mobiltelefon obevakad?

Svar: Alla laddningsboxar är utrustade med både bryt och IR larm, allt för att du som användare ska känna dig trygg med att lämna din mobil i säkert förvar medan den laddas.

Ska jag stänga av min mobil när den laddas?

Svar: Din mobil laddas inte snabbare för att du stänger av den. Det som dock kan öka laddningshastigheten är om du stänger ner Bluetooth, platstjänst och appar. Om du väljer att ha mobilen påslagen under laddning, vänligen ställ då in den på ljudlös så att den inte stör omgivningen.

Måste jag hämta ut min mobil efter en viss tid?

Svar: När du har stoppat in din telefon och stängt luckan så är den inlåst i boxen tills du hämtar ut den. Stationerna slutar att ladda efter 1 timme, men du kan självklart hämta ut mobilen med din kod även efter maximal laddningstid.

Facebook_icon ny    images

Get charge - reach out!

Reach us!