Tillsammans har vi länge undrat varför dagens mobilbatterier inte hänger med i den moderna utvecklingen. Människan blir allt mer beroende av mobilen, men batteritiden är ofta otillräcklig. Mer och mer styrs från telefonen, så som t.ex. betalningslösningar och sociala kontakter. Därav har Charge and Go i samarbete med en av världens största tillverkare av laddningsstationer utvecklat en för Sverige. Redan efter bara några månader har stationerna blivit en stor succé på bland annat gym, restauranger, köpcentrum, sportanläggningar och hotell.

Ladda mobilen gratisBOGDAN SACUIU

Rådgivare inom strategi och organisation

Bogdan har en lång bakgrund, i ledande positioner, inom IT, telekom, finans och media. Senast verksam som global försäljningschef på Seamless, ett företag som erbjuder en tjänst som möjliggör att betala med mobilen i butik och på nätet.

bjorn_chargeandgoPETER EKBERG

Verkställande direktör

Peter startade sitt första bolag redan som 23-åring inom inredningsbranschen. Han har arbetat som detaljist med egna butiker och även som grossist/importör med fjärran östern som bas. Därmed har han, efter många års erfarenhet som egenföretagare, bildat sig stora kunskaper inom entreprenörskap och företagande.

Peter EkbergBJÖRN LINDSTRÖM

Operativ Chef

Björn har varit egenföretagare inom olika branscher i 23 år. Bl a inom personaluthyrning och drift av egen butik inom möbler och inredning. Han har under alla dessa år skapat sig en stabil grund som egenföretagare.

Get charge - reach out!

Reach us!